Padel

Padel

Padel is een racketsport en heeft veel weg van tennis en squash. De sport is spectaculair, snel en dynamisch door het gebruik van de wanden. Het strategische karakter van de sport maakt het al snel verslavend omdat je onverwachte rally’s hebt. Het unieke aan padel is dat je gemakkelijk en snel leuke rally’s kunt hebben met je vrienden, ongeacht het verschil in racketervaring.

Het speelveld van een padelbaan is te vergelijken met een tennisbaan, maar dan kleiner (20 bij 10 meter) en heeft een omheining van glas en hekwerk. Elke speelhelft, gescheiden door een net, is verdeeld in twee servicevakken en een achterveld. Padel wordt over het algemeen in dubbelspel gespeeld en kan zowel binnen als buiten worden gespeeld.

Sinds april 2016 kunt u padel spelen bij TV Joure. Wij hebben de beschikking over 2 banen. In Friesland waren wij in 2016 de eerste en enige met een padelbaan, inmiddels zijn er bij diverse andere clubs in Friesland padelbanen gekomen waardoor ook competitie spelen steeds leuker wordt.

Wilt u een padelbaan huren?  U kunt een padelbaan reserveren via padelboeker.nl.

Bij verhuur is annulering slechts mogelijk tot 48 uur voor de geboekte baan. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren met recht op restitutie van het bedrag.

U kunt ook een padelles boeken of een workshop reserveren. Neem hiervoor contact op met onze padel trainer Anne Jan Osinga via [email protected].

 

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 513 415 888

Tennisvereniging Joure

Sewei 7
8501 SP Joure

KVK-nummer

40000500