Lidmaatschap algemeen

Geen lid? Het is mogelijk om je op elk moment in het jaar aan te melden. Je betaald dan voor de resterende maanden. Daarna loopt het lidmaatschap van 1-1 t/m 31-12.

Het (senior) lidmaatschap loopt per kalenderjaar waarbij tussentijds niet kan worden opgezegd. Bij opzegging gedurende het lopende kalenderjaar loopt het lidmaatschap door tot 31-12. Restitutie contributie bij tussentijdse opzegging is niet mogelijk. We vinden het daarbij belangrijk om te weten waarom een lidmaatschap wordt opgezegd en horen dan ook graag de reden van de opzegging.

Als jeugdlid krijg je een compleet pakket aangeboden met mogelijkheid tot 2x trainen per week, deelname aan de competitie en diverse leuke evenementen op de vereniging.

Voor junioren loopt het lidmaatschap per lesseizoen. Eventueel afmelden dient te geschieden voor het begin van het nieuwe lesseizoen, zomer- en winterseizoen. 

Nadat je lid bent geworden van TV Joure wordt je uitgenodigd voor een introductie bij de Vereniging, daar volgt een uitleg over het afhangen van de banen, de werking van het pasje om de kantine binnen te komen en tevens alle ins- en outs van de kantine.

Ben je geen lid en wil je toch een potje tennissen dan is het mogelijk om een baan te huren bij TV Joure. Neem contact op met [email protected]. Kosten baanhuur zijn 
12,50 per uur.

Tevens is het mogelijk om als lid een introduce mee te nemen naar de tennis- of padelbaan, het meenemen van een introduce kost € 5,- per keer. 

Voor vragen over uw lidmaatschap kunt u terecht bij onze ledenadministratie op via: [email protected]

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 513 415 888

Tennisvereniging Joure

Sewei 7
8501 SP Joure

KVK-nummer

40000500