TV Joure Rookvrije vereniging

08 oktober 2019

Tennisvereniging Joure rookvrij

Afgelopen zaterdag 5 oktober heeft wethouder Luciënne Boelsma samen met kinderen en leden van TV Joure de vlag ‘op weg naar een rookvrije generatie’ gehesen; het startsein voor TV Joure dat vanaf dat moment een rookvrij park heeft.

Dat roken slecht is voor de gezondheid behoeft geen betoog. Roken en sport horen daarbij helemaal niet bij elkaar. Een uitgangspunt wat TV Joure van harte ondersteunt.

De wethouder benadrukte het grote belang van zowel sportief bewegen alsmede een rookvrije omgeving. Een sportvereniging is een belangrijke omgeving in het leven van kinderen. Buiten wordt vaak nog in het zicht van kinderen gerookt. Zien roken doet roken. Een rookvrije vereniging geeft het goede voorbeeld en voorkomt het schadelijke meeroken. Het gemeentebestuur is dan ook erg blij met de keuze van TV Joure om hun park rookvrij te maken.

Tijdens de open dag van TV Joure werd er volop kennis gemaakt met tennis en padel, waarbij velen de keus hebben gemaakt om gebruik te maken van het ‘maak kennis met tennis (of padel)’ aanbod. En vanaf heden in een rookvrije omgeving.

 

Open dag en rookvrij vereniging.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 513 415 888

Tennisvereniging Joure

Sewei 7
8501 SP Joure