Renovatie padelbanen

25 mei 2023

Beste allemaal,
 
De renovatie van de padelbanen is in volle gang en tot op heden verloopt het voorspoedig. De weerberichten zijn gunstig en dat is van groot belang om het beton straks goed te kunnen laten drogen. Tot op heden liggen we in ieder geval op schema.
 
 
 
Vrijdag 26 mei wordt het beton gestort en dat moet dan eerst flink uitharden. Mocht je tijdens een partijtje tennis per ongeluk een bal over het hek slaan die in de padelbanen rolt….laat de bal dan liggen en ga er niet in om deze eruit te halen. Herstel van die schade is vele malen groter dan de kosten van 1 tennisbal. Kortom: tijdelijk die banen NIET BETREDEN (en dus ook niet om een bal of iets anders eraf te halen….laat het liggen). 
 
 
Nadat het beton is uitgehard wordt deze nog helemaal zo vlak en glad als een biljartlaken gemaakt en meteen gekeurd. Is dit klaar, dan kan de nieuwe mat er op en kan er weer snel gespeeld worden. Wij hopen uiteraard dat dit zo snel als mogelijk zal zijn, maar durven nu nog geen voorspelling te doen wanneer het weer speelklaar zal zijn. Zodra dat het geval is, laten we dit uiteraard meteen weten. Een aantal padellers is naar wij hebben begrepen met de organisatie van een soort ‘heropeningsfeestje’ (padel-beton-party), maar daarover wellicht later meer. 
 
Tot zover voor dit moment deze korte update….heel fijn pinksterweekend allemaal. En voor alle padellers: niet niets gaan doen nu, potje tennis is nog steeds ook heel leuk!!!! 
 
Sportieve groet,
 
 
Bestuur TV Joure 

 

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 513 415 888

Tennisvereniging Joure

Sewei 7
8501 SP Joure

KVK-nummer

40000500