Open club

Als het gezellig is op de club, waar een leuke trainer voor de groep staat, waar iedereen op eigen niveau kan deelnemen en waar het prettig vertoeven is, dan blijven leden langer actief sporten.

TV Joure is zo’n club maar gunt het ook niet-(buurt)leden, of niet aangesloten sporters, om onderdeel te worden van deze club. Dit doen we door meer ‘open’ te zijn.

TV Joure als ‘Open Club’ is een ontmoetingsplek waarbij eigen leden, andere regelmatige bezoekers van de club en de buurtbewoners worden uitgenodigd om te sporten en om bij de vereniging betrokken te raken en te blijven. TV Joure is ondernemend en denkt vraag- en buurtgericht. Daarin gaat de club (in samenwerking) aan de slag om activiteiten aan te bieden, die haar hoofdactiviteit versterken en streeft naar een betere bezettingsgraad van de accommodatie met de hoop dat dit alles leidt tot ledenbinding, -behoud en/of -groei, meer ‘reuring’ en continuïteit van haar bestaansrecht.

Hier vindt u het gehele projectplan.

Bekijk ook de vernieuwde website van SKIK.

SKIK Sport

Voor alle partners van de Open Club kan via deze link (delen van) de accommodatie worden gereserveerd. Houd uw partner naam en login bij de hand.