Jeugdcommissie

oliebollenboernooi2009De jeugdcommissie zorgt met name voor het plannen en coördineren van toernooien en andere activiteiten voor de jeugd en zorgt ervoor dat er voor elke activiteit of toernooi ouders/vrijwilligers beschikbaar zijn die de organisatie daarvan op zich nemen. Tevens zijn we vraagbaak voor ouders en kun je bij ons terecht met ideeën voor (nieuwe) activiteiten of wanneer je tips hebt over hoe dingen anders of beter kunnen.

Sanne Bouma en Marielle Bleeker zijn als vrijwilligers actief voor de jeugdcommissie. Zij stellen zichzelf hieronder voor.

Sanne Bouma:
Ik ben 24 jaar en ben sinds mijn 9e actief lid bij TV Joure. Verder ben ik bij diverse activiteiten in de afgelopen jaren betrokken geweest, zoals het geven van tennisclinics aan beginnende tennisjeugd, organisatie jeugdtoernooien, jeugdclubkampioenschappen en whoZnext. Sinds augustus 2015 ben ik werkzaam bij TIGRA in Heerenveen als Fysiotherapeute.

Mariëlle Bleeker:
Ik ben ondertussen al zo’n 25 jaar lid van TV Joure en naast (steeds wat minder) actief tennisster, ook betrokken bij de organisatie van het Priore Jouster Open.
In mijn studententijd heb ik ook al eens in de Jeugdcommissie gezeten en nu onze zoon Lars ook gestart is met tennisles, is dit een mooi moment om dit opnieuw te doen!

Heb je vragen? We zijn bereikbaar via het mailadres jeugdcommissie@tvjoure.nl.